luni, 3 februarie 2014

Start - www.bikesensation.ro

De discutat am discutat, ideea s-a nascut, dar trebuia pusa in practica.

Asa s-a nascut site-ul http://bikesensation.ro/, site care suntem convinsi ca o sa ne ajute sa alimentam pasiunea pentru natura, pentru aer curat, pentru mersul pe bicicleta. Cu aceasta noua activitate ne dorim sa promovam ciclismul si zonele superbe ale acestei tari.
In plimbarile noastre am observat, ca dupa ce am vizitat multe zone cu masina, sunt atatea peisaje pe care le ratezi fiind motorizat. De pe bicicleta totul se vede altfel, ai libertatea de a privi, de a simti peisajele, totul e diferit. Accesul pe bicicleta este usurat, ne plac drumurile neamenajate, fapt care-ti ofera sansa sa descoperi zone neascesibile auto, zone superbe care merita a fi conservate, zone care trebuie sa ramana curate si nepoluate de gazele de esapament.

De aici s-a nascut ideea de a invita impreuna cu noi prieteni, pasionati de bicicleta si de natura. Vrem sa facem ture organizate prin padurile de pe langa Bucuresti, sa uitam de masina si de traficul aglomerat, vrem sa invitam cat mai multi oameni sa faca miscare, sa se bucure de aer curat. Avem in plan excursii si in zone mai indepartate, excursii de week-end care implica logistica, traseu, cazare si voie buna. Vrem sa ajutam prietenii nostrii sa descopere peisaje, fara sa stea cu grija hartilor, a cazarilor, sa ii ghidam si indrumam prin locuri prin care noi am fost.

Printre planurile noastre de viitor ar fi si colaborarea cu institutiile de invatamant, pentru a insufla copiilor placerea mersului pe "bicla", placerea oferita de aerul curat al padurilor, dar si datoria de a pastra natura curata. Bicicleta nu dauneaza mediului, este un mijloc de locomotie curat, care nu lasa urme si nu strica potecile. Ne gandim deasemenea, deoarece avem in echipa un exemplu graitor, sa incurajam sportul pentru sanatate (vom reveni cu amanunte).

Prin intermediul acestui blog si al site-ului nostru http://bikesensation.ro/ va tinem la curent cu toate actiunile noastre si va rugam sa ne ajutati cu sugestii si critici.

Cele bune,
Echipa Bisensation

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu